Köksdesigner

Vill du designa ditt eget kök som inte är likt någon annans? Om det är ditt första kök kommer du troligtvis att göra en hel del misstag. Drömmen för de flesta är att ha ett lättarbetat, snyggt kök som de inte tröttnar på. Lyssna gärna på proffsen när du ska designa ditt kök eftersom de oftast vet vilka misstag många gör. Det finns vissa saker som du bör tänka på innan du bestämmer dig för hur köket ska vara. Det går att kombinera personlighet och standardmått. Det betyder inte att ditt kök blir lika som alla andras för att du följer vissa normer.

 

Designa, inred och ge karaktär åt ditt kök

Har du drömmar om ett kök som är både praktiskt och snyggt? När du ska designa ditt nya kök är det några saker du måste tänka på. Först och främst ska det vara ett kök som du inte tröttnar på alltför snabbt. Belysningen är viktig, dels för att det gör det till ett lättarbetat Interior kitchen of a small home in Old Havana, Cubakök men också för att det ger djup och karaktär. Den mest effektfulla belysningen skapar du med hjälp av spottar. Den skandinaviska stilen med öppna ljusa ytor fortsätter att vara otroligt populär. Det är inte underligt eftersom du i ett kök med rena linjer och blonda träslag lätt kan låta köket ändra karaktär med hjälp av textilier, möbler och andra detaljer. Ett Personligt och unikt kök skapar du genom att lägga till i inredningen sådant som visar att det är du som bor där. Det kan vara allt från egenhändigt målade tavlor till kryddorna du köpte på din senaste resa.

Lyssna på experterna

Det brukar alltid vara något man är missnöjd med i sitt kök. När det är dags att skaffa kök nummer två har man ofta lärt sig av misstagen man gjorde i det första köket. Många vill designa sitt eget kök utan att ha erfarenhet. Det bästa man kan göra är dock att lyssna på råd och tips från experter. Även om man vill ha ett kök som ingen annan har är det vissa saker som är beprövade och gör köket lättarbetat och praktiskt. Ett vanligt misstag är att välja det som är trendigt just nu. Tänk på att det är troligtvis något som du tröttnar på efter något år. Det smartaste är att välja en neutral bas och välja trendiga gardiner istället. Var du placerar spis, diskho och kylskåp är viktigt och här är det bästa att rådfråga någon som är expert på området. Även förvaring som lådor och skåp är något som kräver planering. Det är mycket irriterande när du upptäcker efteråt att skåpen blev för djupa och det blev för få lådor.

 

pulse